Juri von Bonsdorff bevakar kandidaternas steg och felsteg

Okategoriserade

Nu vill Jeb Bush ha sitt eget krig!

19 Nov , 2015, 12.07 juribonsdorff

 

Nu skulle det ju vara surrealistiskt overkligt om Jeb Bush fick sitt eget lilla krig i mellanöstern. Eftersom han är en så dålig kandidat så blir det antagligen inte av, men skulle den forne floridaguvernören mot förmodan vinna över Hillary eller Bernie så finns den risken. Jeb Bush sa nämligen i ett tal på onsdagen att han vill ha fler amerikanska trupper på marken i Syrien. Han specifierade inte hur stora trupper han tänkte på, men tydligt är att han vill ha boots on the ground. Det osannolika är ju att det i familjen Bush i så fall  skulle finnas tre personer som var och en startat ett krig i mellanöstern. Tänk vilka thanksgivining day bordsdiskussioner det skulle kunna bli…

2 kommentarer

 1. Vilhelm skriver:

  Hej igen.Jag är i allmänhet intresserad av Trump. Han är en unkik kraftkarl, säkert helt okänslig och ovetande om tex Finland. Jag är en mångårig läsare av Scott Adams, Dilbert serien och hans böcker ock blogg. BeundarbScott Adams skärpa och ja lite cyniska inställning till tillvaron och människor inallmänhet. Jag tror fullt och fast på hans sätt att räkna in Trump som nästa president. Jag anser också att Hillary Clinton gjorde en tabbe inatt påpeka att hon är kvinna. Jeb Bush tror jag inte ett dyft på. Spännande eller vad. Jag uppskattar också dina åsikter för det mesta, men också du har de liberala rosa glasögen på ibland. Ha det bra

  • juribonsdorff skriver:

   Hej Vilhelm.

   Är tillbaka med bloggen nu efter en liten paus.Tack för din kommentar och för att du uppskattar mina åsikter för det mesta 😉 Vi är säkert inte alltid överens men respektera varandras åsikter kan vi ju ändå göra. Jag är glad för att du läser min blogg.
   Om Trump..vad är det du gillar med honom? h Juri

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *