Juri von Bonsdorff bevakar kandidaternas steg och felsteg

Okategoriserade

Trump i hetluften igen

23 Dec , 2015, 04.16 juribonsdorff

 

Han kan inte hjälpa det. Eller kanske han inte ens vill. Hur som helst är Trump i hetluften igen på grund av sitt viga munläder. Måndag kväll sa han på sin valfest, när han beskrev Hillary Clintons förlust mot Obama, att ”Hillary got schlonged”. Schlong är jiddish och betyder just det det låter som, det vill säga kuk.
Det är inte första gången Trump använder ord och uttryck som öppnar för beskyllningar om sexism. Efter den första debatten i somras gjorde han illa dolda hänvisningar till debattledarens menstruation. Trump har hävdat att han endast menade att Clinton förlorade stort. Clinton själv valde att inte kommentera. Det är osannolikt att den senaste fadäsen rubbar Trumps popularitet primärvalet. Tidigare klavertramp har inte heller gjort det.

I övrigt i kampanjen..

Demokraterna hade en debatt på lördagkväll som få brydde sig om. Dels för att det är lördag kväll och dels för att tävlan där är betydligt mindre fascineraande än på den republikanska sidan.

Och ifall nån bryr sig..Republikanen Lindsay Graham har kastat in handduken.Höken från South Carolina fick praktiskt taget inget stöd överhuvudtaget för sin kandidatur. Det överraskande var att han häll ut så här länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *