Juri von Bonsdorff bevakar kandidaternas steg och felsteg

Okategoriserade

22 dagar kvar – Melania försvarar Donald.

18 okt , 2016, 07.31 juribonsdorff

 

Den sista debatten mellan Trump och Clinton närmar sig med stormsteg, inte för att den känns som något hisnande att se framemot, speciellt efter den senaste gyttjebrottningen.

Men under tiden går kampanjerna vidare.

Donald Trump har för närvarande ett huvudtema han kör på och det är valfusk. Han klagar överallt över att döda mänskor finns i vallängderna och att papperslösa immigranter lyckas rösta. Systemet är riggat så att jag ska förlora, hävdar han.

I allt högre grad börjar man höra varningar om våldsamheten ifall Trump förlorar. De arga supportrarna kanske inte accepterar valresultatet om Trump lyckats övertyga dem om att resultatet är en följd av fusk.

Epostaffären fortsätter att ge Hillary huvudbry. Det senaste kom på måndagen då det uppdagades att en tjänsteman på utrikesministeriet försökt pressa den federala polisen FBI att ändra klassificeringen av ett hemligstämplat meddelanden som fanns på den ökanda privata
epostservern som Clinton höll sig med som utrikesminister. Ny ammunition finns med andra ord för Trump till onsdagens debatt.

Och till sist. Melania Trump gav på måndagen en intervju för CNN där hon försvarade sin man i stil…pojkar är pojkar…det jag hör Trump säga på ljudbandet om kvinnor är inte den Donald jag känner..han uppeggades till att säga det av den andra parten i diskussionen.

Sånt.

Mera imorgon.

h Juri

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *